29 September 2009

"Hold on tight, spidermonkey!"



365 päeva on arvestades kõiki 'agasid' ikkagi pikk aeg. Muidugi kena ja hea on olla mõtetega aastajagu eespool, kuid arvestades selle mõju igasugusele mõttetööle, mis vajab kontsentreerumist olevikus, siis on ehk parem idee lasta sel oma rada minna, mitte sellele mõelda ja lihtsalt jääda lootma, et see laabub. Eventually, everything will mesh together with soft percision.

Onu M. saabus küll New Yorgist tagasi juba augusti lõpus, jõudis tema toodud raamat minuni alles eelmine nädal. "Lords of Chaos - The Bloody Rise of the Satanic Metal Undergroung" - 400 lehekülge Black Metal ajalugu. Pool läbi, pool veel ees.

Hämmastaval kombel olen endalegi märkamatult jõudnud gümnaasiumi viimasesse aastasse. Ning kuna oleme nüüd suured lapsed, siis peaks see andma teatud õigusi 10. klassi õpilaste suhtes. Mõtlen just rebaste retsi, mis see aasta tõotab tulla fail, kuna õppenõukogu on ära keelanud igasuguse 'alandava' tegevuse rebaste suhtes. Kurb.

Oleme Eesti suurim kool, kuid meil puudub väitlusring!

Õpetajate päeval otsustasin olla kooli (kuulujutte arvestades) kurikuulsaim õpetaja. Just see õpetaja, kes oma kaootilises mõtlemises ja käitumises (mis õpilastele tihti vastumeelt on) peegeldab teatud geniaalsust. Jutud kriitide viskamisest õpilaste pihta mind ei hirmuta.


Aastakese veel ning siis olen siit kadunud,
Teie Aradia

02 September 2009

Suvi 2009


Suvi lõppes minu jaoks täna.

Unforgettible memories.

Hopefully I'll see you next year. =*