03 February 2010

I'd just be the catcher in the rye and all.

By The Amazingly Talented

Aja planeerimine on muutunud hämmastavalt raskeks. Arvestades praeguste ettevõtmiste hulka, siis ei peaks ma öösel magama, et neid kõiki täidetud saaks. But how can I concentrate on being an evil mastermind if I can't even get my f*ing beautysleep? Kas ülikoolis läheb veel lõbusamaks? Jah? Jee!

G. on õnnelik. Väga õnnelik. Tema tundmatuseni muutunud olek on hirmuäratav. See ei ole G. kui ta õhust ja armastusest ringi ei karga ja ... võinoh, mis kargamisest siin enam rääkida saab. Koduperenaiseks kätte hakanud.
'Koduperenaise' staatus hirmutab mind. Jällegi on võimalus mõelda nagu K., et ei ole seda 'mehe-asjandust' vaja - saab ilma. Kuid nii mõelda oleks kah karvaselt vale.
Käisin G.l külas ning tutvusin lähemalt tema (põhimõtteliselt) uue koduga. Vein, juust, tee ja tähelepanuhoor-koer-tuust. Naeratus G. näol oli säravaim, mis ma näinud olen, kui ta pajatas, mis tema jaoks on sellsamal hetkel ideaalne. Ning seda oli terve veinipudeli jagu.

Esialgsed plaanid (peale gümnaasiumi) liiguvad minust iga päevaga aina kaugemale. Enamasti süüdistan palganumbrit, mis vaatamata ekstensiivsele kokkuhoiule kuidagi fondis kasvada ei taha. Kardan, et peale ülikooli ei ole enam see... SEE. Jälgides soovide muutumist minu õe ja tuttavate peal, siis kardan, et minuga juhtub sama, et ma enam ei taha ära...

SummerBreeze2010, oh kunas sa juba tuled?

"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody." - J.D. Salinger
Teie Aradia

Danny Cavanagh


Just see, mida vaja oli.