06 March 2010

He had in coming



Kelle jalas on tegelikult püksid?

03 March 2010

Can you handle it?



.. or will your head explode from the cuteness?

Om nom nom nom nom,
Teie Aradia

Crop circles in the carpet

y.2 by the amazing Laihiliel


Need vaiked hetkel tekitavad ikkagi soovi ära minna. Kui ma vaatan M. ja O., kes võtsid riski ja läksid pea tühjade taskutega Hollandisse, siis mis mind takistab !?
Või on lihtsalt vaja lõpetada vingumine. Jah, see oleks esimene samm.
Aga minu äärmiselt piinavalt naiselikud emotsioonid ja ratsionaalne mõtlemine hoiavad mind tagasi sellest oh-so-hippie-mindsetist, et miks ka kuradi pärast mitte. Ei ole raha, haridus on oluline, garantiid, et kõik õnnestub, ei ole etc.

Soovisin kirjutada lootusest.. Kuid lugedes praegu google'i vastuseid otsingusõnadele "hope quotes", siis mõtlesin ümber ning püüan mitte ajada oma südant pahaks nende ülevoolavalt entusiastlike ja positiivsete tsitaatidega. Kui lootus on lollide lohutus, siis tuleb mind lugeda üheks osaks mittemõtlevast massist.


Lõpuks suutsin ära kuulata. Aitäh!

Ajasin ennast eelmine reede tantsuõhtule vanasse rokikasse. Mitte õrna aimugi ei olnud, miks ma sinna läksin, kuid pean tänama sealolijaid üsna üllatava õhtu eest. Peale esimest tantsu ja järgnevat lõõtsutamist-maharahunemist oli tunne -jällegi- üllatavalt meeldiv.
Kui välja arvata igasugused "kedagi-pole-kodus-muusika-põhja-tantsime!" asjad, siis ajasin ennast tantsupõrandale viimati 6.-7. klassis (ja sedagi Antlantises).
Kuid üks viga: vein oli KOHUTAV. See on ehk andestatav...

T. pidas sünnipäeva. Olin eelnevalt tulnud just U.N.T. teatriproovist, kus olin ennastsalgavalt rolli jaoks pea otsast karjunud, ning kõige tipuks olid T. ja A. varustanud sünnipäeva karaoke-masinaga. Ai. But I had fun, nevertheless.

Käisin Vahur juures, tõdesin, et ta kass on paks ja vaatasime Hot Fuzz'i. Tegin oma eepilise, isa kapist leitud fotokaga pilti kah. Ilmutan ära, saan naerda.
Vahur on lahe... oma eriliste kiiksudega.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move. "
Douglas Adams, you bloody genius

Teie Aradia

01 March 2010