20 April 2009

Are You Suffering?


Photo by the amazing: http://justriven.deviantart.com/

Anni on muutunud üsna rahutuks. Ning oma kalduvusi minu blogi pideva jälgimise suhtes ei ole ta väga vaka all hoidnud. Meeldivalt õõvastav.

Emilie Autumn jõudis lõpuks oma Asylum-tuuriga Eestisse, nimelt Tapperisse. Kontsert/show selliste mõõtmetega vajanuks suuremat ruumi/lava. Efekt läks osaliselt kaduma. Aga nautisin iga viimast hetke. Autogrammide jagamisel lasin valla isegi oma sisemise fangirl'i - kerge flirt Veronica Varlow'iga ja "I Think I'm In Love With You"-autogramm oli minu. Kuigi autogrammid ei oma mingisugust tähtsust on nende inimestega kohtumine imelikul kombel ikkagi joovastav.
Hilisõhtul tutvusin Meliani kassiga ning hiljem rääkisime Melianiga varaste hommikutundideni sellest, millest naised omavahel ikka räägivad - suhted. Ta pakkus mulle lahkelt oma voodit magamiseks, kuid krigisev diivan kõlas mulle hoopis meeldivamalt.

Onu M. pidas oma sünnipäev härra Jack Daniels'iga. Eks sünnipäevakingina koondamisleping oli põhjus tähistamiseks..

Pea kolmetunnine rongisõit tagasi Tartusse oli meeldiv. Rongiga sõitmises on midagi niivõrd erilist ning rahustavat. Just viimases klassis, kus istmed on kulunud, akendest, mis ei tundu kõige tugevamad, voolab sisse pehme päikesevalgus ning rongirööbaste ja -rataste mahe tiksumine uinutab magusalt. Kohutavalt kaunis.

3-2=1
Aber Glück wünch ich dir keins!
Aradia

No comments: