12 April 2009

Mr. Jack Daniels, we meet again.

Katrin sai 18 reedel. Ta pidas oma sünnipäev Krooksus, mis on mõneti ebatavaline valik. Tutvusin isikuga, kellel olid ebaloomulikud vesinikblondid juuksed. Ta oli päris üsna väikesest Eesti külast ning kandis üleni lillasid riideid. Vaatamata üllatavale välimusele ja erepunastele kontaktläätsedele, suutis ta tekitada minus uudishimu, tahtsin rohkem teada. Katrin ehk teab selle poisi kontaktandmeid.
Õhtu arenedes liiguti Rock & Rolli poole, kus esines Loits oma kümnenda tegutsemisaasta puhul korraldatud kontsert-tuuri raames. Keskmine, emotsioonitu. Rahvas oli külm ja helimehed suutsid midagi kokku keerata, kuna kaks suurimat kõlarit töötasid vaheldumisi. Lahkusin märkamatult peale lisalugu, milleks oli ootatult "Tõelised Kuningad".


Laupäeval oli ilus ilm, tegin saapad poriseks ning ronisin pirogovile linnulaulu kuulama. Grete sadas mulle väga ootamatult kaela eikusagilt, tema eelnev asukoht jäi poris kakerdamise tõttu määramata. Tema juuksed olid neoonroosad. Tekkisid teatud nostalgiahetked - oli minulgi hea mitu aastat sarnane juuksevärv. Aga see selleks. Oli väga-väga tore teda näha.
Tänavalampide põlemasüttimise ajal olime teel Laululava poole, kus asub Sins Of Goners'i taevanikiidetud prooviruum. Poisid maksavad selle eest üsna head hinda ning sissepääs sinna on alati olemas.

Käisin vaatamas Jan Uuspõllu taaskord lavadele toodud sooloetendust "Ürgmees". See väärib mõningat mainimist. Tegu on väga omapärase tükiga, mis püüdis otsida vastuseid ürgajast tänapäeva meeste ja naiste omavahelistele probleemidele. Serveeritud tugeva huumorikastmega. Minge, vaadake.

Järades shokolaadijänkudelt päid otsast,
Teie Aradia.

No comments: