17 May 2009

OMG it's a giant rock!

Picture By: Alice Armstrong

Vaatan hiiglaslikku kuldset hammasratast, millele on lohaka käekirjaga (ilmselt kiirustades) kirjutatud 'Parim Twisteri Mängija'. Ma ei oska midagi kommenteerida.
Rääkides Aigari sünnipäevast, siis oleksin sellest enamat oodanud. Aigar isegi tunnistas, et lootis inimestelt suuremat pealehakkamist. Seltskond oli suuresti jaotatud köögi, sauna ja garaaši vahel, kus vastavalt asus söök, poolpaljad mehed ja vesipiip. 90% külalistest moodustas Kommertgümnaasiumi endine 9b klass, seega ei saanud väga kurta valiku üle.
Oli äärmiselt tore jälle Oskarit näha. Vältisin igasuguseid muusika teemasid, kuna eelnevad vestlused on just neil baseerunud ja oleks viimane aeg millestki olulisemast rääkida.
Oskar, kui äärmiselt ambitsioonikas isik, kes ilma võitluseta alla ei anna, püüdis kasutada Twisteris taktikat, mis pani tema ning kaasvõistleja teatud seksuaalse altooniga asenditesse. Ta lubas, et teeb oma kaotuse mulle kunagi tasa.

Johanna pool toimunud istumine oli üleüldine fail.
Kell 5 teatas Johanna, et lahkub oma korterist toiduotsingutele. Varahommikune Tartu on ilus, kui välja arvata tudengid, karvased ja hipid, kes olid just pubidest ja baaridest välja visatud ning kes nüüd tänavatel poolunes lällasid. Rüütli tänaval avastas Johannale, et ta ikkagi ei taha McDonalds'isse minna ja suundus tagasi Herne tänava poole. Mina ja Marko võtsime suuna Annelinna poole.
Ma olin enamuse aja vait, vahel midagi jaatavalt mõmisedes. Teemaks oli enamasti draamad O.ga, kuna ta mõistus paistab töötavat 15-aastasee tasemel, ja R.iga, kes ostis oma tüdrukule, keda ta teab ehk kuu aega, lennupiletid USA'sse.

Suvine töökoht Tallinnas öeldi ülesse. Arvatavasti ei saa ka teoks soov minna erinevatele festivalidele väljaspool Eestit. Ehk saab vähemalt Tuska Open Air'il ära käia..

6 kuud hilinenud sünnipäevakink on nüüd õnnelikult minu käes. Uus Sony Ericsson on hea vaheldus 5 aastat vanale Siemensile.
... ning avastamisrõõme jätkub kauemaks.

Kristina + Failblog ei anna väga head tulemust. Poolteist tundi naermist..

Järgmise nädalavahetuse saan olema Tallinnas. Pakuti võimalust natukenegi raha teenida suveks. Ma ei saanud täpselt aru milles töö seisnes, kuid suure tõenäosusega on see reklaamitöö.

Kirjanduse tundide jaoks ettenähtud raamatute mitte-lugemine garanteerib alati hindeks viie. Testitud, tõestatud, kinnitatud, heakskiidetud.


Avastades uuesti Sisters Of Mercy't,
Teie Aradia.

No comments: