03 May 2009

If everything is terrible, then nothing is.

Photo By: Alex Rodriguez

Vana Pärmivabrik on hämmastavalt lummav koht. Selles on oma sügavam romantika. Ma ei oskaks seda sõnadesse panna. Arvatavasti ei saaks te sellest aru.
Veetsin 3/4 oma neljapäevast seal tänu ühele kõnele A. poolt, kes kutsus mind osalema üritusel "Mood-Performance-Tants 'Nukutehas'" modellina. Hämmastaval kombel valisid ka kolm disainerit mind oma kollektsiooni esitama. A. jõudis järeldusele, et tema ei osale Tartus enam kunagi sellisel üritusel. Viga oli enamasti selles, et A. leidis Tallinna show'd olevat tunduvalt paremini organiseeritud. Ehk tõesti oleks võinud, lõppkokkuvõttes 8-tunnine, sealviibimine olla paremini korraldatud. Kuid huvitav kogemus sellest hoolimata.

Lahkusin Pärmivabrikust kell 12 ja võtsin suuna Mikey poole. Õhtu möödus ilma tõsiste viperusteta. Hommikune äratus oli üsna omapärane, seda pean mainima.

Reedeöine pitsa ja õlle Gretega oli meeldiv.

Oma tuleviku üle otsustamine on muutunud juba pea naeruväärseks. Vastust peaksin teadma ju ainult mina, kuid vastus jääb ikkagi õhku rippuma. Kindel plaan on muidugi minna edasi õppima. Aga mida?
Mul puuduvad kindlalt piiritletud huvid, et teha ühest otsust oma tuleviku edasise kulgemise üle. Ehk annab suvi täpsemat selgitust.

Suvi saab suure tõenäosusega olema veedetud Tartu-Tallinna vahel põigeldes. See tähendab rohkem päikseloojanguid rongiakendest! I'm already there.

Ema teeb pannkooke.

Teie Aradia

No comments: